Concept

Gezellig eentje drinken, een namiddagje loungen, uitgebreid dineren met vrienden of een late night dansje placeren, … In Bar Patio kan het allemaal!

In de zomer een zonnige zomerbar, in de winter een knusse winterbar,… Het hele jaar door is Bar Patio geopend (met uitzondering van enkele weekjes muren plaatsen of weghalen uiteraard) voor een hapje of een drankje op jouw eigen tempo.

Onze uitgebreide kaart biedt voor elk wat wils en je kan zelfs kiezen tussen een knusse lounge, een lage restauranttafel of een ruime hoge tafel!

Historiek

Voor het eerst gestart in de zomer van 2020 (midden in de coronacrisis!) konden we ondanks alle wisselende maatregelen toch steeds onze gasten een gezellig bezoek aanbieden, soms met vier, soms met tien aan een tafel, maar altijd met een perfecte service!

In de winter van 2020 bouwden we voor het eerst onze winterversie, maar die mocht nooit open door de pandemie, gelukkig konden we onze gezellige verwarmde winterbar wel eindelijk tonen in de winter van 2021!

 

BAR PATIO VIRTUAL TOUR

Wil je nu onmiddellijk eens een kijkje nemen in onze winterversie?
Dat kan met onze gloednieuwe virtuele rondleiding!

Klik hieronder om de tour te starten en check waar je binnenkort komt genieten van een heerlijk hapje en/of drankje!

ARTIESTEN

Naast lekker eten en gezellig drinken mag er soms ook stevig gefeest worden in Bar Patio! Retro- of latinavonden, gastoptredens van namen als Metejoor, Daniël Busser, PartyShakerz,… of DJ-sets van DJ Licious, Dave Lambert, Peter Luts,…

Eigenlijk is het elke avond wel feest dankzij ons fantastisch resident DJ-team die perfect aanvoelen waar de nacht vertrekt, maar nooit zeker weten waar we zullen eindigen! 🙂